pondělí 7. července 2014

TIP #95 Sacramento ITF R32 - Bektas @5.000 vs Hibino

KO 2-6 3-6


Američanka Emina Bektas už několik let patří k docela výrazným kouskům, které běhají po kurtech amerických univerzit a ziskem double na loňském turnaji v Evansville dost možná ukázala, že má potenciál i na profi okruh. Na zmíněném turnaji předvedla při cestě za singlovým titulem velmi dominantní výkon především na servisu, do kterého se promítla její výška lehce přesahující 180 cm. Během pěti zápasů nastřílela přes 40 es, z toho 15 ve finále a úspěšnost prvního podání kolem 70-80 % nebyla ničím neobvyklým. Zda to, co loni stačilo na hráčky z 5. stovky žebříčku, bude stačit i na soupeřku z 3. stovky žebříčku, dnes zjistí v zápase s Japonkou Hibino. Ta se stejně jako drtivá většina hráček z Asie musí snažit zápasy vyhrát vším možným jen ne servisem (protože zkrátka nenarostla), což se jí i daří při pohledu na kariérní čísla, ale v konfrontaci se soupeřkami, které jsou vysoké, dobře servírují a hrají útočně, byla zatím prakticky bez šance. V letošních zápasech proti Kristýně Plíškové či Nigině Abduraimovové nezískala jediný break a stejně dopadla i loni proti Aně Savic. Všechny tyhle dámy hrají samozřejmě jinou ligu než Bektas, ale ta neschopnost čelit hrubé síle v případě Hibino by se mohla podobně projevit i dnes.

5 komentářů:

  1. tento tip sice nevysiel, ale hlavne ze Huuu je spat :) dufam ze budes aspon raz za cas pisat nejake review, vzdy sa z nich nieco nove naucim.
    na TI uz neplanujes prispievat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, na TI to nějak přestalo chodit, tak jsem otamtud musel prchnout, abych si narovnal karmu.... a docela to zabralo :) Je vidět, že admin má TI jako vedlejší projekt, který se ho osobně moc nedotýká, neinvestuje do něj čas ani prostředky a proto se to pomalu rozpadá technicky i lidsky. Což je škoda. Ohledně preview nic nechystám, páč by se víceméně opakovalo totéž, co bylo napsáno loni, max doplnit nějaký chybějící turnaje, ale ty většinou chybí právě proto, že byly nudný a nezajímavý. GL!

      Vymazat
  2. vuobec to nevadi, Hu, nič si z teho nerob, ved ta dobre suplujo Fedžo Fenič a ten finomil piskomil. a to se oplati a mame to zadara. thumbs ap.

    OdpovědětVymazat
  3. Yes, I agree. Here’s IMEI checker tool as community service to validate gsm phones.

    OdpovědětVymazat
  4. If you want delete google manager account use frp bypass visit www.frpbypass-gsm.blogspot.com

    OdpovědětVymazat