neděle 7. dubna 2013

TIP #83 Katowice R1 - Pliskova Ka. @2.500 vs Torro-Flor

OK 6-1 3-6 6-0 Průběh zápasu

Torro-Flor letos narazila na úskalí přechodu mezi úrovněmi ITF a WTA nejen co se kvality soupeřek týče, ale především v nutnosti hrát zápasy i mimo antuku, kde je na ni hra příliš rychlá a stává se tak více zranitelnou. Na turnaji v Katovicích se sice hraje na antuce, ale lze tam očekávat velmi rychlé podmínky, ve kterých navíc narazí na big serverku a ofenzivně smýšlející Karolínu Plíškovou.

8 komentářů:

  1. myslim ze velmi rozumny tip, tiez ma to hned zaujalo a najme potom co som cital preview turnaja v katowiciach a zhoda povrchu so stuttgartom.
    a aj v pripade ze ze by tam bol uplne pomala antuka tak torro flor ako favoritku nevidim

    kazdopadne VYBORNA stranka, dlho som hladal nieco podbne kde sa da dozvediet cosi viac o povrchoch na jednom mieste

    OdpovědětVymazat
  2. Zasejc samozrejme hezky rozbor,ale uz s nim toliko nesouhlasim a i vzhledem k tomu,ze je momentalne proti Karoline uz kolem dvou,tak jdu proti davu do spanelky,ale GL vsem

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy aspon cisla z kvalifikace mne nepresvedcily o az tak velke podobnosti s uz zminovanym Stuttgartem ... no jsem zvedav co z toho vyleze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud třeba Klára Zakopalová dý během dvou setů 8 es, tak to něco znamená :)

      Vymazat
    2. vsetky hracky co dnes presli kvaldou vyhrate lopty po prvom servise cez 65% co si myslim na hracky kalibru cadantu, camerin a craybas je viac nez dost :) zakopalova a martic taktiez vysoka uspesnost po prvom servise..
      schmiedlovu nepocitam nakolko je tam moznost ze peer najme ten druhy set odchodila pokial vedela ze pojde hrat ako lucky looser nakolko bola druha nasadena v kvalde a uz pocas ich prveho setu mala cadantu ktora bola prva nasadena 6/0 1/0

      kazdopadne teraz uz je asi nezmysel hrat Pliskovu pri kurze ktory je, ale za tych otvaracich 2,5 pri ktorych sme to podavali to ma velku hodnotu
      mal som este aj jednu stavku za rovnaky vklad ako normalny bet ze to len odtradujem len som sa trosku zlakol ked zacal kurz na chvilu na pliskovu stupat tak som to len predal bez straty:) skoda ten prepad celkom vyrazny..

      Vymazat
  4. Parada Hu gratulace, neni radno se proti tobe poustet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Tradiční Plíškovic mentální kotrmelec si neodpustila, ale naštěstí měla asi natolik výraznou herní převahu, že se z toho snadno zvedla.

      Vymazat