sobota 26. ledna 2013

TIP #18 Paris Q - Martínez Sánchez @1.830 vs Cabeza Candela

KO 6-2 0-1 ret. Průběh zápasu

Martínez Sánchez patřila v letech minulých do TOP30 v singlovém žebříčku, nicméně operace kolena před sezónou 2012 a další zdravotní problémy ji srazily až do druhé stovky žebříčku. Typologicky se jedná o hráčku snadno rozeznatelnou, protože v době, kdy je trendem hra od základní čáry, hrává levácký servis-volej a její hra je plná dropshotů a fines. Tahle neortodoxní tenisová výbava jí přinesla největší úspěchy na antuce, ale dokázala se s ní prosadit i na rychlejších površích, ze kterých má skalpy Cibulkové, Stosur, Zvonarevové, Jankovic či Agnieszky Radwaňské. Vhod by jí měly přijít i podmínky v pařížské hale, která je v době homogenizace tenisových povrchů jednou z posledních klasických rychlých hal s nízkým odskokem. Krajanka Cabeza Candela, která je naopak typickou španělskou antukářkou-pinkálistkou, patrně z rychlosti povrchu nadšená nebude. Její kariérní bilance v hale 13-12 nepůsobí až tak zoufale, ale obsahuje výhradně souboje se soupeřkami pochybných kvalit na turnajích ITF.

Kurz nabízí sázková kancelář bet365.

5 komentářů:

  1. to bych se posral,vyhraje 1.set a skrecne

    OdpovědětVymazat
  2. Nie tak celkom KO, ja som neprehral...bet365 krásne vratilo vklad. Vám nie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....sakra,... davam na bet365, ale na TipSportu byl lepsi kurz tak sem to sal tam a tam se nevraci :-/

      Vymazat
    2. Jelikož u analýz neuvádím sázkovou kancelář (tohle byla náhoda/výjimka, abych předešel případným dotazům, kde jsem vygeneroval kurz, který byl o 2 desetiny mimo zbytek trhu), tak vlastně ani nemám konkrétní pravidlo pro případ skreče, proto jsem zvolil takové vyhodnocení, které nastalo u většiny sázkových kanceláří běžně používaných CZ/SK sázkaři.

      Samotný zápas smysluplnost té sázky obhájil, když byla i zdravotně indisponovaná MJMS schopná snadno vyhrát set, ale do zelených čísel nedoběhla.

      Vymazat